Hoe Gmail toestaan ​​om automatisch e-mails te verwijderen?

 Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, we hebben allemaal de hulp nodig van betrouwbare softwareprogramma's zoals Gmail om onze dagelijkse taken uit te voeren. Contact opnemen met mensen is om verschillende redenen noodzakelijk en om te doen, en in tijden als deze kan Gmail u op verschillende manieren helpen.

Het is een soort e-mailprogramma dat u kunt gebruiken om contact op te nemen met mensen over de hele wereld. Daarom moet u uw best doen om meer te weten te komen over hoe de functies werken met de hulp van het Gmail-ondersteuningsteam zodra u tijd heeft.

Een van de belangrijkste redenen waarom u voor deze applicatie zou moeten kiezen boven andere, is omdat het een handige en betrouwbare gebruiksvriendelijke interface heeft. Daarom kunt u zonder problemen door de vele functies navigeren. Al deze aspecten zorgen ervoor dat u moeiteloos de meest relevante resultaten behaalt, terwijl de kans op toekomstige obstakels aanzienlijk wordt verkleind.

Het maakt niet uit hoe goed u bekend bent met technologie en internet, u zult het nog steeds een uitdaging vinden om erachter te komen hoe u de verschillende functies van een applicatie kunt gebruiken en navigeren als dit uw eerste keer is.

Maar betekent dat dat je je behoeften moet opgeven? Nee. Het is omdat het technische ondersteuningsteam van Gmail de hele dag door beschikbaar is om u probleemloos op verschillende manieren te helpen. Het enige dat u hoeft te doen, is de problemen die u ondervindt uitleggen en zij zullen passende oplossingen bieden.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt nemen als u wilt dat Gmail automatisch e-mails verwijdert. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de e-mailsoftware van Gmail openen en u onmiddellijk aanmelden bij uw profiel
  2. Tik op het tandwielpictogram Instellingen dat u tegenkomt en selecteer de optie Alle instellingen bekijken
  3. Open het tabblad Filters en geblokkeerde adressen die u op de nieuwe pagina vindt en tik op Een nieuwe map maken
  4. Vermeld de voorwaarden waaronder de functie moet worden toegepast
  5. Tik op Filter maken en tik op het selectievakje naast het tabblad Verwijderen
  6. Sla de wijzigingen op

Als u een van de stappen in deze blog niet begrijpt, bel dan het Gmail bellen belgie ondersteuningsnummer van wanneer het u uitkomt.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe verander je je profielfoto in Gmail?

Hoe te voorkomen dat Gmail e-mails verwijdert?

Hoe te voorkomen dat Gmail evenementen aan de agenda toevoegt?