Hoe u uw Gmail-inboxtype kunt wijzigen?

 Als u probleemloos in een door technologie geobsedeerde wereld wilt leven, moet u zo snel mogelijk investeren in een geschikt e-mailprogramma, zoals Gmail. Het is een type applicatie dat u verschillende soorten tools en faciliteiten kan bieden om het u gemakkelijk te maken om zonder enige moeite contact met mensen op te nemen.

Het maakt niet uit of je probeert met iemand te chatten, bestanden te verzenden, reclame te maken voor je bedrijf of documenten uit te wisselen, Gmail biedt de juiste tools om dit te doen. Daarom moet u eraan denken om zo snel mogelijk meer te weten te komen over hoe dit sociale netwerkplatform werkt met de hulp van het Gmail-ondersteuningsteam.

Een van de beste aspecten van Gmail is dat het is gemaakt door een van de meest vertrouwde en populaire bedrijven, Google genaamd. Daarom kunt u gerust zijn, wetende dat u veilig bent voor alle soorten technische problemen. Al deze elementen stellen u in staat om de meest geschikte resultaten te verkrijgen terwijl de kans op ongevallen wordt geminimaliseerd.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert een e-mailprogramma zoals Gmail te downloaden en in te stellen op uw computer, laptop of smartphone? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteuningsteam van Gmail u binnen korte tijd kan voorzien van tips, suggesties en oplossingen.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u in gedachten moet houden als u uw Gmail-inboxtype wilt wijzigen. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Gmail softwareprogramma openen en inloggen op uw profiel
  2. Wanneer u zich op de startpagina bevindt, tikt u op het tabblad Opties met drie lijnen aan de linkerkant van de pagina
  3. Er wordt een nieuwe pagina geopend met extra hulpmiddelen, blader er doorheen en selecteer Instellingen
  4. Tik op de tegel Inboxtype die u op de volgende pagina vindt die wordt geopend
  5. Selecteer het gewenste type in het pop-upvenster dat voor u verschijnt en sluit het venster

Bellen Gmail Belgie ondersteuningsnummer als u meer wilt weten over deze toepassing. 

gerelateerde artikelen

Hoe Gmail-verificatie inschakelen?


Popular posts from this blog

Hoe een e-mail op Gmail te blokkeren

Hoe een Google- of Gmail-account te verwijderen

Hoe een e-mail in Gmail terug te roepen