Hoe te voorkomen dat Gmail e-mails verwijdert?

 Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, we hebben allemaal de hulp nodig van een berichtentoepassing om contact met mensen op te nemen en verschillende verantwoordelijkheden op ons te nemen. Als u een van de vele mensen bent die nog steeds op zoek zijn naar een softwareprogramma als zodanig, moet u zo snel mogelijk meer leren over Gmail.

Het is een applicatie die voor het eerst in de sociale wereld werd geïntroduceerd door een multinationale technologieorganisatie genaamd Google. U weet misschien al wat dit bedrijf doet en hoe relevant het is. Als gevolg hiervan kunt u uzelf toestaan ​​​​de functies ervan te vertrouwen door er zo snel mogelijk meer over te leren met de hulp van het ondersteuningsteam van Gmail.

Het maakt niet uit met wie u contact moet opnemen of waar ze op de planeet wonen, dit e-mailsysteem maakt het u gemakkelijk om binnen een paar minuten contact op te nemen. De snelle levertijd is een van de belangrijkste redenen voor zijn populariteit en groei. U kunt ook beveiliging en bescherming toevoegen aan de lijst met kenmerken die dit softwareprogramma tot het beste maken.

Is dit een van de eerste keren dat u een multifunctionele applicatie zoals Gmail probeert te downloaden en in te stellen op uw computer, smartphone of laptop? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. Het is omdat het technische ondersteuningsteam van Gmail hier is om u tips, trucs, suggesties en oplossingen te geven om uw ervaring met een ruime marge te verbeteren. U kunt hun advies aanzienlijk vertrouwen, omdat ze goed opgeleid en opgeleid zijn om u de beste resultaten te bieden.

Verder zijn er een paar stappen die u in gedachten kunt houden als u wilt voorkomen dat Gmail e-mails verwijdert. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Gmail toepassing openen door u aan te melden bij uw profiel

2. Zodra u zich op de startpagina van het programma bevindt, tikt u op uw profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm

3. U krijgt een lijst met opties. Selecteer onmiddellijk het tabblad E-mail

4. Tik op het tabblad Instellingen voor automatisch verwijderen van chat dat u tegenkomt

5. Selecteer het tabblad E-mail- en chatberichten niet automatisch verwijderen en sla uw wijzigingen op

U kunt het ondersteuningsnummer van Gmail bellen Belgie als u meer wilt weten over de werking van dit softwareprogramma.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe verander je je profielfoto in Gmail?

Hoe te voorkomen dat Gmail evenementen aan de agenda toevoegt?