Hoe verander je je profielfoto in Gmail?

 Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet voor de kost, je hebt waarschijnlijk de hulp van sociale netwerkplatforms nodig om in contact te blijven met mensen. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten e-mailtoepassingen beschikbaar die verschillende soorten faciliteiten en diensten kunnen bieden.

Wilt u echter de beste resultaten behalen en tegelijkertijd uw beveiligingsniveau met een ruime marge verhogen? Als dat het geval is, moet u Gmail zo snel mogelijk downloaden. Het is een softwaretoepassing voor e-mailen die is gemaakt door een multinationaal bedrijf genaamd Google om de ervaring van zijn klanten aanzienlijk te verbeteren. Daarom moet u zo snel mogelijk uitzoeken hoe u door de vele functies en hulpmiddelen kunt navigeren met de hulp van het Gmail-ondersteuningsteam.

Een van de belangrijkste redenen waarom u voor dit socialemediaplatform zou moeten kiezen, is dat het de handigste en meest relevante gebruikersinterface heeft. Daarom kunt u het zonder verdere problemen gebruiken.

Maakt u een moeilijke periode door terwijl u probeert te begrijpen hoe u een e-mailprogramma zoals Gmail moet installeren en u hiervoor moet aanmelden, aangezien dit uw eerste keer is? Als uw antwoord ja is, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het technische ondersteuningsteam van Gmail hier is om u te helpen.

Als je de problemen die je hebt goed uitlegt, komen ze binnen korte tijd met oplossingen en advies. Daarnaast zijn er enkele instructies die u moet kennen als u uw profielfoto in Gmail wilt wijzigen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Gmail programma op uw voorkeursapparaat openen en u aanmelden bij uw account
  2. Tik op het profielfotopictogram in de rechterbovenhoek van het scherm wanneer de hoofdpagina wordt geopend
  3. Selecteer de tegel Uw Google-account beheren die u vindt wanneer de volgende pagina voor u verschijnt
  4. Er zal een nieuwe lijst met alternatieven voor u beschikbaar zijn, tik op de categorie Persoonlijke info en ga naar het profielvenster
  5. Tik op uw huidige profielfoto en volg de stappen op het scherm om deze dienovereenkomstig te wijzigen

U kunt het ondersteuningsnummer van Gmail bellen belgie als u meer informatie nodig heeft over de bovenstaande stappen. 

gerelateerde artikelen 

Gmail-haal uw verwijderde e-mails op



Popular posts from this blog

Hoe een e-mail op Gmail te blokkeren

Hoe een Google- of Gmail-account te verwijderen

Hoe een e-mail in Gmail terug te roepen