Hoe Gmail-zoekgeschiedenis te verwijderen?

 Aangezien elk individu op de planeet tegenwoordig technologie en internet gebruikt om de dag door te komen, zijn er tegenwoordig verschillende soorten applicaties beschikbaar. Talloze soorten softwareprogramma's zullen u passende voordelen bieden, maar een e-mailtoepassing zoals Gmail zal u op de best mogelijke manier helpen.

Het is een softwareprogramma dat door Google is gemaakt om uw ervaring met een ruime marge te verbeteren. Daarom moet u uw best doen om zo snel mogelijk meer te weten te komen over hoe de tools u kunnen helpen met de begeleiding van het Gmail-ondersteuningsteam.

Als u eenmaal weet hoe u de diensten kunt aanvragen, kunt u zonder problemen met iedereen contact opnemen, reclame maken voor uw bedrijf, vergaderingen opzetten, bestanden uitwisselen, foto's verzenden, documenten ontvangen, enz. Al deze elementen zullen het voor u gemakkelijk maken om de meest geschikte resultaten te verkrijgen terwijl de kans op problemen met een ruime marge wordt geminimaliseerd.

Het maakt niet uit wie je bent of hoe goed je ook bent met technologie en internet, het kan nog steeds moeilijk zijn om erachter te komen hoe je moet navigeren en de services moet instellen die worden geleverd door een multifunctioneel e-mailsoftwareprogramma zoals Gmail.

Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteuningsteam van Gmail er altijd is om uw twijfels en problemen weg te nemen. Daarom kunt u er zonder verdere problemen op vertrouwen.

Afgezien daarvan zijn er een paar stappen die u moet kennen als u uw zoekgeschiedenis in Gmail wilt verwijderen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u moet doen, is de Gmail softwaretoepassing downloaden en openen op het apparaat van uw voorkeur
  2. Zodra u zich aanmeldt bij uw account, tikt u op het profielfotopictogram dat u tegenkomt
  3. Tik in de lijst met beschikbare alternatieven op het tabblad Zoekgeschiedenis dat u zult vinden
  4. Kies de zoekgeschiedenis die u wilt verwijderen op de volgende pagina die op uw scherm verschijnt
  5. Tik op de knop Verwijderen en bevestig uw actie

U kunt het ondersteuningsnummer van Gmail Bellen Belgie als u niet zeker bent van een van de bovenstaande stappen.  

gerelateerde artikelen 

Hoe verander je je profielfoto in Gmail? 




Popular posts from this blog

Hoe een e-mail op Gmail te blokkeren

Hoe een Google- of Gmail-account te verwijderen

Hoe een e-mail in Gmail terug te roepen